Xtorm XPS100 - Solpanel - 100W

4995:-
Modell: XT-XPS100
Lagerstatus: 2
 
Xtorm Solar Panel 100W

Denna Xtorm Xtreme Solar Panel 100 W är det ultimata sättet att driva dina enheter, var du än är. Den kompakta, lätta och stänkskyddade designen gör den perfekt för alla dina resor och äventyr. Den kan vikas på mitten, och tack vare de integrerade handtagen kan den enkelt bäras och ställas upp var du vill. Para ihop den med en av våra Xtorm Power Stations och du har tillgång till obegränsad kraft!

Timmar att ladda:
iPhone 1.5 tim
iPad 3-4 tim
MacBook Air 2h
Xtorm Power Station XP300 på mindre än 6 timmar i idealiska solljus!

Funktioner:
Högeffektiv solenergi, 100 W solpanel
Stänksäkert material
5,5 DC och MC4 utgång
Lätt och hopfällbar design
Två paneler kan kopplas ihop för dubbel effekt på 200 W!

Specifikationer och mått:
Mått: 106 x 2.5 x 59.8 cm
Vikt: 3800 gram
Utgång 1: 5,5 mm DC, 100 W
Utgång 2: MC4, 100 W
Utgång 3: USB-C PD 45 W
Utgång 4: USB-A Quick Charge 3.0, 18 W
Solcellspanel: 100W

Designad för äventyr
Solpanelen är designad för att vara redo för äventyr. Den lättviktiga designen gör att du kan ta med den överallt, och tack vare de inbyggda stödstativen kan du sätta upp den på bara några sekunder och vinkla den perfekt för att optimera solinsläpp. Den integrerade fickan gör att du enkelt kan bära de medföljande kablarna och skyddar powerboxen från väder och vind. Själva solcellspanelen är också tillverkad i ett stänkbeständigt material för extra trygghet.

Högeffektiv solenergi
Användningen av SunPowers högeffektiva celler innebär att panelen har en mycket hög effekt på en mycket mindre yta. Detta gjorde det möjligt för oss att konstruera en mycket mer kompakt solcellspanel utan att behöva kompromissa med effekten. Solcellerna är belagda med en speciell matt yta med linser som minimerar reflektion och maximerar solinsläpp.

Välj din effekt
Denna solpanel har 3 olika utgångar: en 100 W 5,5 mm DC-utgång (som kan konverteras till MC4, tack vare den medföljande kabeln), en 45 W USB-C PD-utgång, samt en vanlig 18 W USB Quick Charge 3.0-utgång. Det betyder att du kan ladda vad du vill; en Power Station, en bärbar dator, surfplatta eller din telefon - den här Xtorm-solpanelen kan göra allt!

Gränslös kraft
Kombinera med Power Station - Denna Xtorm solpanel är utformad för att fungera perfekt med en av våra Xtorm Power Stations. Detta ger dig ett oändligt utbud av ström, med fördelen av en batteribuffert och en mängd olika portar och strömutgångar.

Anslut tillsammans för dubbel utmatning
Letar du efter ännu mer kraft? Inga problem. Du kan enkelt koppla ihop två av våra paneler för att öka deras kombinerade effekt till totalt 200 W!