Xtorm SolarBooster Solcellspanel - 21W

1895:-
Modell: XT-AP275U
Lagerstatus: 2
 
Xtorm SolarBooster Solcellspanel - 21W

Denna 21 watts SolarBooster gör att du enkelt kan använda solenergi för att ladda dina enheter, var du än går.

• Inget internt batteri
• Laddar 2 enheter samtidigt
• 21 Watt SunPower®-panel

Hög avkastning
Denna SolarBooster använder SunPower®-celler med hög avkastning för att ladda dina enheter extra snabbt. Tack vare dessa mycket effektiva celler blir det minimal energiförlust under laddningsprocessen, och de fungerar även på en molnig dag! LCD-displayen visar den aktuella ampereeffekten från solpanelen.

Enkel laddning
Mobila enheter kan anslutas direkt till solpanelen via USB och USB-C. Det är till och med möjligt att använda SolarBooster 21 Watt för att ladda två enheter, som en smartphone och en Xtorm powerbank, samtidigt. Eftersom SolarBooster har en hög effekt kan den ladda enheter extra snabbt.

Praktisk design
Tack vare den praktiska designen och karbinhaken som medföljer kan SolarBooster 21 Watts panel enkelt fästas på en ryggsäck, tält eller cykel. När solpanelen inte används är den lätt att fälla ihop och ta med dig. Materialet som används är starkt, flexibelt och vattentätt.

Funktioner hos Xtorm 21 Watts Solar Booster:

Förstklassiga solpaneler
Xtorm innehåller den senaste SunPower®-teknologin, dessa är de bästa solpanelerna som finns på konsumentmarknaden.

Soleffektivitet
Denna Xtorm SolarBooster är försedd med SunPower®-solpaneler som stoltserar med branschens högsta solenergieffektivitet som säkerställer minsta möjliga förlust av energi under laddningsprocessen.

Auto Power Management
Xtorm 21 Watts solladdare är försedd med APM-chipet. Detta innebär att denna Solar Booster automatiskt balanserar rätt laddningshastighet och fördelar effektivt kraften mellan de anslutna enheterna.

Överbelastningsskydd
Xtorm mobilladdare skyddar batteriet i den anslutna mobila enheten från överladdning.

Temperaturkontroll
Alla Xtorm Solar Boosters är försedda med ett temperaturkontrollchip som förhindrar överhettning.