Xtorm Powerbank med solceller - 10,000 mAh

695:-  565:-
Modell: XT-XR104
Lagerstatus: 4
 
Xtorm Powerbank med solceller 10,000 mAh är en robust utomhussolladdare, byggd för att äventyr. Det ger dig friheten och energin att åka vart du vill.

Själva Solar Charger kan laddas på två sätt, antingen via USB-C, eller genom att ta den ut och låta den inbyggda solpanelen göra sitt jobb.


Kraftfullt och högkapacitetsbatteri

Solladdaren är utrustad med ett 10 000 mAh litiumpolymerbatteri, tillräckligt kraftfullt för att ladda en smartphone minst 2x. Laddaren har också en 20W USB-C-utgång som snabbt laddar din smartphone, så att du alltid är redo att gå.


Gjord för äventyr

Solar Charger är stänksäker, droppbeständig och har en kraftfull integrerad LED-ficklampa, vilket gör den till den perfekta solladdaren för alla dina utomhusäventyr. Med det stora interna batteriet och smarta solpanelen har du alltid lite extra energi till hands, var och när det behövs!


Uppladdningstid för solenergi

En mängd olika faktorer har inverkan på hur snabbt solen kan ladda upp din Solar Charger, som säsong, plats, tid på dygnet och naturligtvis molnighet.

För att ge dig en tydlig bild hur mycket gratis ström du kan förvänta dig från den inbyggda solpanelen, tillhandahåller vi 2 olika scenarier nedan för att illustrera skillnaden i laddningshastighet.


Hur lång tid det tar att ladda din solcellsladdare helt:

1. En mestadels solig dag på våren eller sommaren tar det cirka 10 dagar

2. En mestadels solig dag på hösten eller vintern tar det cirka 20 dagar


Specs

• 10 000 mAh batteri

• 20W USB-C PD-utgång

• 2x USB-utgång

• Inbyggd 1,2W SunPower® solpanel

• Stänksäker (IPX4)

• Kraftfull integrerad LED-ficklampa


Obs: Effekten på enheten du vill ladda måste vara lägre än effekten på produkten du använder för att ladda den. Enheter med högre watt, kan inte laddas med detta.