CarCareBag - Skidfack

1995:-
Modell: CCB-V1
Lagerstatus: 4
 
CarCareBag - Skidväska V1.0

Den är äntligen här, skidväskan som gör att du inte behöver köra med skidbox. Och utifrån den respons vi har fått är det tydligt att många vill ha en enkel och smart lösning för att transportera skidor.

Kör effektivare, spara el på elbilen när du inte använder takbox, du slipper skada bilens säten med stålkanter, snö och vatten. Praktisk och lätt att använda. Kan hänga bakom baksätet när den inte används. Passar de flesta moderna bilar. Både de med nedfällbart mittsäte och de med 40/60 delat baksäte.

Passar i Audi e-tron, Audi Q4, BMW i4, BMW iX, BMW iX3, BMW iX1 Mercedes EQC, EQA, Tesla Model Y, Skoda Enyaq, Hyundai ioniq, Porsche Cross Turismo, VW id4, id5, KIA EV6++ (för bilar) med skidlucka, som Polestar 2, Volvo XC40, Volvo C40, har vi nu gjort en egen mindre skidluckamodell, men vill du ha med dig mycket skidor kan V1.0 även användas i dessa bilar)

På bilar med stor skidlucka (Skoda Enyaq, VW id4 och VW id5) rekommenderar vi att man använder en extra rem runt mittarmstödet.


Produktinformation

Skidväska som passar i de flesta bilar, sydd i kraftiga vattentåliga material. Rejäla remmar i alla hörn bak. Levereras med sex remmar. Fyra med karbinhakar och två med en smart plastklämma lämplig för de två övre fästena som används på nackstödens reglar.

CarCarBag har en längd på 110cm och när man lägger till längden på bagageutrymmet får man plats för skidor på mellan 205-220cm beroende på vilken bil man kör.
Tesla Model Y tar skidor upp till 215 cm.

Är du osäker, fråga oss gärna, vi har mätt längden på bagageutrymmet på de flesta elbilar.

Väskan som löser problemet med att transportera skidor med bil. Detta är ett känt problem för många, därför har vi skapat CarCareBag för att du ska kunna transportera dina skidor på ett bättre sätt utan att använda takbox. Placera skidorna i CarCareBag. Den är öppen baktill och du sätter enkelt in skidorna från bagageutrymmet rakt in i CarCareBag.

Kunder som köpt denna produkt köpte även...