tershine Relive - Wheel Cleaner / Iron Fallout

195:-
Modell: TER-RELIVE
Lagerstatus: 2
 
Relive är en nästan overkligt effektiv fälg och flyrostlösare och finns nu i den efterfrågade storleken 1 - 5 liter till ett fördelaktigt pris. Den reagerar på metaller från bromsdamm samt flygrost och löser upp dessa inom några minuter. Produkten är pH–neutral och syrafri vilket gör att den fungerar på alla typer av lacker, plast, metaller (även polerad), alcoa osv. Nu i en uppdaterad version (drygare, luktar mindre och ännu mer effektiv).

Låg viskositet för att kunna maximera produkten jämt över ytan och således få en jämt bearbetning av bromsdamm eller flygpost. Den har även rengörande egenskaper för att i samma vända kunna ta bort ”vanlig” smuts. Det är verkligen en galet effektiv produkt som gör fälg-tvätten till ett rent nöje efter exempelvis en hård dag på banan eller efter en härlig sväng på kurviga småvägar. Produkten ändrar färg till lila när den är redo att spolas av, normalt ca 2-5 minuter efter påläggning. Glöm inte skaka flaskan Innan användning. Fungerar sjävklart kanon även på lacken som flygrostlösare! Kom ihåg att produkten (inkl avfettningarna) ska ligga på betydligt längre när det är under 10 grader eller lacken är riktigt kall. Innehåller inga högfluorerande ämnen!

På grund av rådande situation med Corona har vi haft enormt svårt få fram spraymunstycken. Den som följer med är av en skummande modell, men det är bara pilla av yttre delen så beter den sig som en "vanlig"!

Storlek: 500 ml.