Kolfiberlist baklucka Model S

1795:-
:
Modell: CF-TT-MS
Lagerstatus: 3
 
Produkten monteras ovan kromlisten på bakluckan på Tesla Model S.
Enkel installation med ett fantastiskt snyggt resultat.

Passar Model S med dom "små" blinkers i listen. Är du osäker på vilken modell du har, vänligen kontakta oss innan du beställer.

Tillverkad i 100% kolfiber.
Finish: Högblank (polerad) eller matt (satin) finish.

Montering: Monteras med dubbelhäftande tejp (medföljer). Rengör ytan mycket noga från fett och smuts med tex isopropanol. Låt torka och montera sedan listen. Obs: montering av produkter med dubbelhäftande tejp ska ske på en varm bil i minst 15 graders värme. Det tar 72h för en dubbelhäftande tejp att riktigt sätta sig. Därför ska bilen ej utsättas för kyla eller fukt under den tiden.

Är ni inte nöjda med utseended vid provmonteringen, ta INTE bort skyddsfilmen från den dubbelhäftande tejpen. Vi kan inte ta en list i retur där tejpen är använd.

UV-skydd: Vår riktiga kolfiber är belagd med UV-skydd från fabrik. Men med tiden utan ordentlig vård från vaxning eller applicering av en nanokeramisk beläggning kommer detta skydd att slitas ut. För att förlänga livslängden på kolfibern rekommenderar vi att du använder "303 Protectant". Ett Keramiska lackskydd hjälper till med UV-skydd och vi rekommenderar "tershine - Magnify" som ni hittar under kategorin "bilvård".
Lätt gulfärgning är normalt för kolfiber när den utsätts för solljus.