Kolfibervinge PERFORMANCE MY

2895:-
:
Modell: CFS-PERFORMANCE-MY
Lagerstatus: 2
 
Performance-Style kolfiber spoiler för Tesla Model Y.

Tillverkad i riktig kolfiber.
Finish: Högblank (polerad) eller matt (satin) finish.


Monteras med dubbelhäftande tejp.
Lägg spoilern på plats utan att ta bort skyddsfilmen från den dubbelhäftande tejpen och märk upp placeringen.
Rengör ytan mycket noga från fett och smuts med tex isopropanol.
Vik upp en flik på varje ände av skyddsfilmen och lägg spoilern på plats igen, se till att spoilern är rätt placerad och dra sedan bort skyddsfilmen försiktigt, pressa ner spoilern ordentligt så tejpen fäster överallt.
Obs: montering av produkter med dubbelhäftande tejp ska ske på en varm bil i minst 15 graders värme. Det tar 72h för en dubbelhäftande tejp att riktigt sätta sig. Därför ska bilen ej utsättas för kyla eller fukt under den tiden.

Är ni inte nöjda med utseended vid provmonteringen, ta INTE bort skyddsfilmen från den dubbelhäftande tejpen. Vi kan inte ta en spoiler i retur där tejpen är använd.

UV-skydd: Vår riktiga kolfiber är belagd med UV-skydd från fabrik. Men med tiden utan ordentlig vård från vaxning eller applicering av en nanokeramisk beläggning kommer detta skydd att slitas ut. För att förlänga livslängden på kolfibern rekommenderar vi att du använder "303 Protectant". Ett Keramiska lackskydd hjälper till med UV-skydd och vi rekommenderar "tershine - Magnify" som ni hittar under kategorin "bilvård".
Lätt gulfärgning är normalt för kolfiber när den utsätts för solljus.