Stänkskydd Extra kraftiga Model 3

595:-  295:-
Modell: MUDFLAPSXL-M3
Lagerstatus: 30
 
Modellanpassade stänkskydd till Tesla Model 3 tillverkade i ABS plast.
Extra kraftiga.

Komplett set om 4 stänkskydd, Skruv och clips.

Vi rekommenderar att alltid montera stenskottsfilm och vaddering mellan stänkskydd och bil för att undvika skav från smuts och vibrationer. Filmen bör också bytas med jämna mellanrum.


Montering:

Fram:

Ta bort de två originalclipsen på insidan i hjulhuset, håll stänkskyddet på plats och tryck i de nya clipsen som följer i paketet, metallclipsen monteras i mitten för ett tightare montage (dessa är inte ett måste). I toppen på respektive stänkskydd finns det en liten klack. Denna ska vikas in bakom plåten i hjulhuset. Hålen undertill på stänkskydden är inte heller obligatoriska men möjligheten finns att sätta en skruv upp i plasten på bilen (vi rekommenderar att montera en skruv här).


Bak

Skruva bort 10mm skruven som sitter under bilen bakom bakhjulet samt ta bort clipsen i hjulhuset.
Håll stänkskydden på plats och skruva tillbaka 10 mm skruven i botten men dra inte åt den än. Tryck i de nya clipsen som följer med i paketet, använd metallclipsen på mitten (om du önskar, ej något krav). I toppen på respektive stänkskydd finns det en liten klack. Denna ska vikas in bakom plåten. "Armen" på stänkskyddet monteras på den utstickande skruven längre in i hjulhuset.
Nu kan ni dra åt 10 mm skruven i botten.